Trening : 7,67 KM før total punktering av fremhjulet :)

Ikke alle treningsøkter kan gå som planlagt. Det var en flott treningskveld, lett kjølig og vått.  Vi kom dessverre bare halveis. I en nedoverbakk begynte det kjapt og sive ut luft fra fremdekket. Heldigvis merket jeg det tidlig og vi slapp unna med skrekken. Frem til punkteringen holdt vi en flott fart igjennom langsletta og rullebanen. Må være ny rekord på tempo. Litt treigt i starten av økten, men det er helt i orden på oppvarming, så jeg slapp å bremse. Tror jeg fikk i de litt for lite. kjøttsuppe før treningstart. Etter en lang drikke pause etter 2,5km, satte de et meget godt tempo  Jobbet godt, ikke noe stopp igjennom heste gården. Meget godt fornøyd med det.  Møtte verken folk eller hunder i dag.

Varighet:  39m:49S

Avstand:   7.67 Km

Snittfart: 11, 6 km/t

Topphastighet:  25.9 Km/h

Totalt stigning: 59 m

Nedstigning: 101m

Skjermbilde 2014-11-11 kl. 19.40.11

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s