The Tentsile Tree Tent

tre+telt+du+ikke+har+sett+maken+til

THE TENTSILE TREE TENT

Vi vil anta at det engelske Tentsile Stingray er et telt mange har drømt om. Med tre «ankerfester» du binder rundt hvert sitt tre kan du overnatte i høyden i skogen og våkne til synet av bakken under deg, litt som en safarihytte oppe i trærne et sted på savannen i Afrika.

Tåler 400 kilo

Teltet på 7,5 kilo kan også settes opp på bakken, og skal bare ta ti minutter å få opp i høyden. Det tåler en vekt tilsvarende tre voksne med turutstyr, altså rundt 400 kilo. Produsenten anbefaler å ikke sette den høyere enn 1,2 meter over bakken for å enkelt komme seg inn i teltet og for å unngå skader (og søksmål, kanskje?). Flere tech-specs her.

Hvor dyrt blir det?

Men de fleste vil sikkert lenger opp i høyden og da må du investere i en stige, som selges separat. Det engelske firmaet sender til Norge, og prisen for stige og telt kommer på litt over 7.000 kroner. Da er frakt inkludert. Momsen blir på rundt 1.700, så da er vi oppe i en total på 8.700 kroner. Ja, det blir ganske dyrt, men samtidig får du et telt ingen andre har. For ikke å snakke om naturopplevelsene du får, spesielt hvis du tør å sette den litt opp i høyden.

Tilbud på speidersport : https://speider-sport.no/tentsile-stingray-tretelt.html

 

terningkast6

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s