Lady Arya Jacksdottir

Det har vært mange Siberian Husky i familien gjennom årenes løp, og andre raser også. Men det er noe spesielt med Siberian Husky og vår familie har lagt sin elsk på denne. Våren 2016 ble vår gode venn SH Heira syk. Det var så alvorlig at hun fikk slippe. Vi fikk 11 fine år med Heira. Dette var tungt og ny hund skulle vi ikke ha.Etter vel ett år begynte jeg å se etter en ny familievenn. Huset føltes utrolig tomt uten hund. Da var vi solgt!

Det var noe spesielt med både Jeger og hundene. Umulig å ikke bli betatt. Vi falt pladask for Lady Arya og vi var så heldige at Jeger godkjente meg som valpekjøper. Jeger hadde lagt ved mye informasjon om rasen, bilder og hadde tydelig god kunnskap og mye kjærlighet overfor valpene og sine hunder. Jeger har arrangert valpekurs med alle valpene i kullet og treningssamlinger.  Jeg synes også at det er helt fantastisk at hun får være med sin mor, far og søsken. Hun lærer masse og får være med å trene i spann. Hun har også fått være med på løp. Han vurderer henne og vi får tilbakemeldinger på hvordan det går hele veien. At Lady Arya får muligheten til å være med Jeger og hundene synes jeg er helt supert.

Jeg har aldri vært borti en mer dedikert, engasjert oppdretter. At valper fra Jeger selges med gjenkjøpsavtale vitner om seriøsitet og kjærlighet overfor sine firbeinte. Jeg og min familie er glad for å ha blitt kjent med Jeger og hundene, og for at Lady Arya er en del av vår familie. Han vil bare det beste for hundene sine.

Lady Arya Jacksdottir:

Lady Arya bor inne med familien og trives med det. Hun har sine faste plasser i huset og på verandaen utenfor, helst litt i høyden så hun kan se hvem som rusler forbi på veien. Hun er ikke så ofte alene, men hun klarer fint å være alene når hun må. Lille turbo Arya blir snart 2 år. Hun har en stor familie rundt seg, både to- og firbeinte. Hun er veldig glad i barn og blir så glad når det kommer besøk. Da prates det og hun hilser alle vel inn. Lady Arya er pratsom og smart. Hun lærer triks og kommandoer ganske så raskt. Hun er energisk, lærevillig og elsker sykkelturer, løpeturer og vinteren er favoritt årstiden med turer på kickspark.

Allerede før Lady Arya kom hjem til Kongsberg så var hun en trygg hund og det var tydelig at hun hadde vært med både barn og andre hunder. Hun var godt sosialisert og fant seg fort tilrette i sitt nye hjem. Hun er en alle tiders frøken som jeg har det mye gøy sammen med. Hun har også en tendens til å sovne mitt i leken, og da gjerne på rygg med leken fortsatt i kjeften. Umulig å ikke elske den vakre frøkna.

Daniel Edvardsen