Kickbike Cross Max

IMG_0113
Vår Kickbike med henger. Hengeren for ekstra vekt ved trening, samtidig så man får med seg utstyret man trenger for et lengre opphold ute i skogen. Dette uten at en trenger en tung sekk. Hengeren er kjøpt på xxl.

Ønsker du rask formstigning, uten smerter og belastning, er Kickbike perfekt. Enten du er aktiv løper, syklist, skiløper, fotballspiller eller annet, er bruk av sparkesykkel et godt supplement og alternativ trening som gir gode resultater. Mindre belastning for slitne knær og hofter, ypperlig for rehabilitering etter skade.

Kickbike  har i konkurranser gjennom flere år vist seg å være verdens raskeste sparkesykkel. Den er kompromissløst satt sammen av de beste komponentene, og hver detalj er nøye gjennomtenkt. Den akselererer lett, ruller uanstrengt, og fotbrettet kan senkes  – det gjør at du får fartsfølelse fra første spark. Max-rammen i aluminium kombinerer lav vekt og stivhet på ypperste måte.

Kickbike Cross Max 20 serien er sparkesykler for deg som vil inn i Skauen. Den er perfekt for røft underlag og tåler helårsbruk. Har du hund? Perfekt.

Med kraftige dekk, dempegaffel og robust ramme tåler denne sparkesykkelen mer enn deg. Samtidig som den er utmerket på grus og i terreng, er det ingen ting i veien for å bruke den i bybildet også. Sammen med menneskets beste venn gir den både hund og fører god trening.

Dekkene har bilventiler, så du kan fylle luft på bensinstasjonen. Den har skivebremser, låsbar dempegaffel og har gjørmeskjermer foran og bak. Styret har justerbar høyde.

terningkast6

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s